1964

  • | |

    Kuldip Nayar Quiz

    1- When was Kuldip Nayar born?
    • Correct Answer: 14 August 1923
    2- Where was Kuldip Nayar born?
    • Correct Answer: Sialkot
    3- Where did Kuldip Nayar study journalism?
    • Correct Answer: Medill School
    4- When was Kuldip Nayar Press Officer of Press Information Bureau?
    • Correct Answer: 1954-1964
    5- When was Kuldip Nayar Editor of The Statesman?
    • Correct Answer: 1967-1975
    6-  When was The Judgement published?
    • Correct Answer: 1977
    7-  Where did Kuldip Nayar represent India as High Commissioner?
    • Correct Answer: UK
    8- Which book has Kuldip Nayar’s articles on relations between India and Pakistan?
    • Correct Answer: Wall at Wagah
    9-  When did Kuldip Nayar die?
    • Correct Answer: 23 August 2018
    10-  Where did Kuldip Nayar die?
    • Correct Answer: Delhi