|

What are blombergs, oak and fire bellied types of?

Question
What are blombergs, oak and fire bellied types of?
Answer
Toads

Similar Posts

  • |

    Slovakia Quiz

    Slovakia Quiz Questions

    Flag of Slovakia

    Flag of Slovakia

    1. When did Slovakia become independent?
    a) 1 January 1993
    b) 24 May 1983
    c) 12 September 1949
    d) 14 November 1951

    2. When did Slovakia join EU and NATO?
    a) 1961
    b) 1954
    c) 2004
    d) 1945

    3. With which country was Slovakia in federation in 1918-1992?
    a) Belarus
    b) Czech Republic
    c) Macedonia
    d) Ukraine

    4. Which country is to the south of Slovakia?
    a) Austria
    b) Hungary
    c) Poland
    d) Germany

    5. Which is the capital of Slovakia?
    a) Nitra
    b) Bratislava
    c) Presov
    d) Zilina

    6. Who was Slovakia’s president in 1996?
    a) Michal Kovac
    b) Ivan Lexa
    c) Ludovit Hudek
    d) Tatiana Repkova

    7. Who was Slovakia’s prime minister in 2005?
    a) Lubomer Lintner
    b) Mikulas Dzurinda
    c) Pavol Rusko
    d) Rudolf Chmel

    8. What is the height of Gerlachovsky Peak?
    a) 5,234 feet
    b) 4,162 feet
    c) 9,603 feet
    d) 8,711 feet

    9. Which is the official language of Slovakia?
    a) German
    b) Italian
    c) Slovak
    d) French

    10. What is the area of Slovakia?
    a) 17,266 sq. mi.
    b) 18,933 sq. mi.
    c) 24,506 sq. mi.
    d) 32,465 sq. mi.

    Slovakia Quiz Questions with Answers

    1. When did Slovakia become independent?
    a) 1 January 1993

    2. When did Slovakia join EU and NATO?
    c) 2004

    3. With which country was Slovakia in federation in 1918-1992?
    b) Czech Republic

    4. Which country is to the south of Slovakia?
    b) Hungary

    5. Which is the capital of Slovakia?
    b) Bratislava

    6. Who was Slovakia’s president in 1996?
    a) Michal Kovac

    7. Who was Slovakia’s prime minister in 2005?
    b) Mikulas Dzurinda

    8. What is the height of Gerlachovsky Peak?
    d) 8,711 feet

    9. Which is the official language of Slovakia?
    c) Slovak

    10. What is the area of Slovakia?
    b) 18,933 sq. mi.

  • Under which of the following situations, is journal entry not passed in the books of the drawer?

    Under which of the following situations, is journal entry not passed in the books of the drawer?

    A. When a discounted bill is honoured by the drawee on the due date
    B. When a bill is sent to the bank for collection
    C. When a bill is renewed at the request of the drawee
    D. When a debtor accepts a bill drawn by the drawer

    A. When a discounted bill is honoured by the drawee on the due date, A. no journal entry
    is passed in the books of the drawer. The entry is passed at the time of discounting of the bill itself and no entry is required if the discounted bill is honoured on due date. Hence, A. is the correct answer. The other alternatives are incorrect because, when a bill is sent to the bank for collection B. a journal entry debiting bills sent to bank for collection and crediting Bills Receivable is passed. When a bill is renewed at the request of the drawee C. a journal entry is passed canceling the old bill and raising a new bill with interest. When a debtor accepts a bill drawn by the drawer D. when a debtor is converted to bills receivable and debtors balance is reduced and Bills Receivable account is increased to extent of the amount passing a journal entry to that effect. Thus, A. is the correct answer

  • |

    A part of the slab may be considered as the flange of the T-beam if__________________?

    A part of the slab may be considered as the flange of the T-beam if__________________?

    A. Flange has adequate reinforcement transverse to beam
    B. It is built integrally with the beam
    C. It is effectively bonded together with the beam
    D. All the above

  • Michael Faraday Quiz Questions Answers

    Michael Faraday Quiz Questions with Answers

    1. When was Michael Faraday born?
    Answer: 22 September 1791

    2. Where was Michael Faraday born?
    Answer: Newington

    3. Who offered Michael Faraday the job of laboratory assistant?
    Answer: Humphry Davy

    4. When did Michael Faraday produce the first known compounds of carbon and chlorine?
    Answer: 1820

    5. What did Michael Faraday discover in 1825?
    Answer: Benzene

    6. When did Michael Faraday discover electromagnetic induction?
    Answer: 1831

    7. When was Michael Faraday Fullerian Professor of Chemistry at the Royal Institution of Great Britain?
    Answer: 1833-1867

    8. What did Michael Faraday discover in 1845?
    Answer: Diamagnetism

    9. When did Michael Faraday die?
    Answer: 25 August 1867

    10. Where did Michael Faraday die?
    Answer: Hampton Court