Woodwind Instrument size between Clarinet and Bassoon?
Question
Woodwind Instrument size between Clarinet and Bassoon?
Answer
Cor-anglais
Question
Woodwind Instrument size between Clarinet and Bassoon?
Answer
Cor-anglais
Question
Who was THE woman to Sherlock Holmes?
Answer
Irene Adler
Question
Rose O’Neil created the Kewpie doll where is it signed?
Answer
Sole of Foot
Question
On what are the worlds smallest paintings painted?
Answer
Pin Heads
Question
English ships carried limes protect scurvy what US ships carry?
Answer
Cranberries
Question
Elvis Presley Adolf Hitler Errol Flynn all had what kinky habit?
Answer
Peeping Toms
1) Who declared the opening of London Olympics 1908?
Answer: Edward VII
2) Which was the opening date of London Olympics 1908?
Answer: 27 April 1908
3) Which city was originally chosen for Olympics 1904?
Answer: Rome
4) Which country got the highest medals in London Olympics 1908?
Answer: UK
5) What was the name of the delegation representing Australia and New Zealand in London Olympics 1908?
Answer: Australasia
6) Who refused to dip his country’s flag during the parade in London Olympics 1908?
Answer: Martin Sheridan
7) Which country’s athletes participated without the national flag in London Olympics 1908?
Answer: Finland
8) How old was Oscar Swahn when he won his first Olympic gold medal?Answer: 60 years
9) How the Olympic Stadium built for London Olympics 1908 came to be known?
Answer: White City
10) Which was the closing date of London Olympics 1908?
Answer: 31 October 1908