Who sells more cars than Ford Chrysler Chevrolet and Buick?
Question
Who sells more cars than Ford Chrysler Chevrolet and Buick?
Answer
Matchbox toys
Question
Who sells more cars than Ford Chrysler Chevrolet and Buick?
Answer
Matchbox toys
Question
Name of the road system links 17 capitals in South America?
Answer
Pan American Highway
Question
An Ounce whisky glass and a small keg what same name?
Answer
Pony
1. When was Elizabeth Sanderson Haldane born?
Answer: 27 May 1862
2. Where was Elizabeth Sanderson Haldane born?
Answer: Edinburgh
3. Who influenced Elizabeth Sanderson Haldane to found an organization for slum reconstruction?
Answer: Octavia Hill
4. Which book did Elizabeth Sanderson Haldane translate with Frances Simson?
Answer: Hegel’s History of Philosophy
5. When did Elizabeth Sanderson Haldane become the first woman Justice of the Peace in Scotland?
Answer: 1920
6. When did Elizabeth Sanderson Haldane write The British Nurse in War and Peace?
Answer: 1923
7. Which college had Elizabeth Sanderson Haldane as its governor?
Answer: Birkbeck College
8. Which book is Elizabeth Sanderson Haldane’s autobiography?
Answer: From One Century to Another
9. When did Elizabeth Sanderson Haldane die?
Answer: 24 December 1937
10. Where did Elizabeth Sanderson Haldane die?
Answer: Auchterarder
Question
In 1891 what city held the first weightlifting world championship
Answer
London
Question
Which Italian city is at the heart of its fashion industry?
Answer
Milan
Question
What does a funambulist do?
Answer:
Tightrope walker