Who is the Patron Saint of grocers?
Question
Who is the Patron Saint of grocers?
Answer
Saint Michael
Question
Who is the Patron Saint of grocers?
Answer
Saint Michael
Question
What crime did Theresa Vaughn commit 62 times in 5 years?
Answer
Bigamy – Tried 1922
Question
Graham McPherson changed his name to what?
Answer
Suggs from Madness
Question
Elmo Lincoln was the screens first what 1918?
Answer
Tarzan
1) Who declared the opening of London Olympics 1908?
Answer: Edward VII
2) Which was the opening date of London Olympics 1908?
Answer: 27 April 1908
3) Which city was originally chosen for Olympics 1904?
Answer: Rome
4) Which country got the highest medals in London Olympics 1908?
Answer: UK
5) What was the name of the delegation representing Australia and New Zealand in London Olympics 1908?
Answer: Australasia
6) Who refused to dip his country’s flag during the parade in London Olympics 1908?
Answer: Martin Sheridan
7) Which country’s athletes participated without the national flag in London Olympics 1908?
Answer: Finland
8) How old was Oscar Swahn when he won his first Olympic gold medal?Answer: 60 years
9) How the Olympic Stadium built for London Olympics 1908 came to be known?
Answer: White City
10) Which was the closing date of London Olympics 1908?
Answer: 31 October 1908
Question
How was USA president James Buchanan different from all rest?
Answer
Batchelor maybe gay
Question
In the comic Fantastic Four what was Things character name?
Answer
Benjamin Grimm