Which girls name comes from German meaning battle?
Question
Which girls name comes from German meaning battle?
Answer
Hilda
Question
Which girls name comes from German meaning battle?
Answer
Hilda
Question
The Daleks come from what planet?
Answer
Skaro
A. 150 x150 x500 mm
B. 100 x100 x700 mm
C. 150 x150 x700 mm
D. 100 x100 x500 mm
1. Where was Jeremiah born?
Answer: Anathoth
2. Who was Jeremiah’s father?
Answer: Hilkiah
3. When did Jeremiah begin his ministry?
Answer: 626 BC
4. Who was the King of Judah when Jeremiah began his ministry?
Answer: Josiah
5. What did Jeremiah say when he was called to be prophet?
Answer: I do not know how to speak for I am only a child.
6. Who was the King of Judah when Jeremiah prophesied God will destroy the Temple of Jerusalem?
Answer: Jehoiakim
7. Where did the Babylonians defeat the Egyptians in 605 BC?
Answer: Carchemish
8. Who took the yoke off Jeremiah’s neck and broke it?
Answer: Hananiah
9. Who was Jeremiah’s scribe?
Answer: Baruch
10. Who took Jeremiah to Egypt?
Answer: Johanan
Question
La Giaconda is better known as what?
Answer
Mona Lisa
Question
All my Yesterdays is which actors autobiography?
Answer
Edward G Robinson
Question
What seven letter word do all Americans pronounce wrongly?
Answer
Wrongly