What was Madam Curie’s husbands name
Question
What was Madam Curie’s husbands name
Answer
Pierre
Question
What was Madam Curie’s husbands name
Answer
Pierre
Question
Who was born in Chicago 5th December 1901 died 1966?
Answer
Walt Disney
Question
What is the most redesigned appliance in the world?
Answer
Telephone Handset
Question
Collective nouns – a streak of what?
Answer
Tigers
Question
Michael Dumble-Smith became famous as who?
Answer
Michael Crawford
1. Where was Jeremiah born?
Answer: Anathoth
2. Who was Jeremiah’s father?
Answer: Hilkiah
3. When did Jeremiah begin his ministry?
Answer: 626 BC
4. Who was the King of Judah when Jeremiah began his ministry?
Answer: Josiah
5. What did Jeremiah say when he was called to be prophet?
Answer: I do not know how to speak for I am only a child.
6. Who was the King of Judah when Jeremiah prophesied God will destroy the Temple of Jerusalem?
Answer: Jehoiakim
7. Where did the Babylonians defeat the Egyptians in 605 BC?
Answer: Carchemish
8. Who took the yoke off Jeremiah’s neck and broke it?
Answer: Hananiah
9. Who was Jeremiah’s scribe?
Answer: Baruch
10. Who took Jeremiah to Egypt?
Answer: Johanan
Question
Madame Pauline de Vere first female circus performer – do what
Answer
Head in Lions Mouth