What does Mit Hefe on a German beer bottle mean?
Question
What does Mit Hefe on a German beer bottle mean?
Answer
With Yeast
Question
What does Mit Hefe on a German beer bottle mean?
Answer
With Yeast
Question
Poon Lim holds the record of 133 days doing what?
Answer
Surviving on a raft
1. When did Ariel Sharon prime minister of Israel?
Answer: 2001-2006
2. When was Ariel Sharon born?
Answer: 26 February 1928
3. Where was Ariel Sharon born?
Answer: Kfar Malal
4. Which pass did Ariel Sharon capture during 1956 and 1967 wars?
Answer: Mitla Pass
5. Where did Ariel Sharon study military theory?
Answer: Staff College
6. What was Ariel Sharon’s portfolio in 1981-1983?
Answer: Defence
7. When did the Sabra and Shatila Massacres take place?
Answer: 16-18 September 1982
8. Which party did Ariel Sharon found in 2005?
Answer: Kadima
9. When did Ariel Sharon die?
Answer: 11 January 2014
10. Where did Ariel Sharon die?
Answer: Ramat Gan
Question
Who plays Ali McBeal?
Answer
Callista Flockhart
A. Rate of change of vapour pressure with temperature (Correct)
B. Effect of an inert gas on vapour pressure
C. Calculation of ΔF for spontaneous phase change
D. Temperature dependence of heat of phase transition
Question
What hotel has been the target of the most take over bids?
Answer
The Ritz – Paris
Question
What fictional doctor employed a butler named Poole?
Answer
Dr Jekyll