Answering Exams

Warren Gamaliel Harding Quiz | Questions with Answers

Warren Gamaliel Harding Quiz Questions with Answers

1) When was Warren Gamaliel Harding sworn in as President of USA?
Answer: 4 March 1921

2) When was Warren Gamaliel Harding born?
Answer: 2 November 1865

3) Where was Warren Gamaliel Harding born?
Answer: Corsica, France

4) Which college did Warren Gamaliel Harding attend?
Answer: Ohio Central College

5) Which state had Warren Gamaliel Harding as its Lieutenant Governor?
Answer: Ohio

6) Which of the following Acts was passed to reduce tariffs when Warren Gamaliel Harding was President?
Answer: Underwood Act

7) Which scandal occurred during the Presidency of Warren Gamaliel Harding?
Answer: Teapot Dome

8) Which of the following is false about Warren Gamaliel Harding?
Answer: First President of USA to appear on television

9) When did Warren Gamaliel Harding die?
Answer: 2 August 1923

10) Where did Warren Gamaliel Harding die?
Answer: San Francisco

Comments
Loading...
Share