The ultimate consolidation settlement of a soil is________________?
A. directly proportional to the voids ratio
B. directly proportional to the compression index
C. inversely proportional to the compression index
D. none of the above
A. directly proportional to the voids ratio
B. directly proportional to the compression index
C. inversely proportional to the compression index
D. none of the above
A. 3 × 105
B. 3 × 108 (Correct)
C. 3 × 1010
D. 3 × 1012
Question
The Great Gazoo was an alien in which cartoon series?
Answer
The Flintstones
Question
What animal is in the hassen in hassenpfeffer?
Answer
Hare or Rabbit
Question
In the body luteinizing hormone is produced by what gland?
Answer
Pituitary
1. When did Ariel Sharon prime minister of Israel?
Answer: 2001-2006
2. When was Ariel Sharon born?
Answer: 26 February 1928
3. Where was Ariel Sharon born?
Answer: Kfar Malal
4. Which pass did Ariel Sharon capture during 1956 and 1967 wars?
Answer: Mitla Pass
5. Where did Ariel Sharon study military theory?
Answer: Staff College
6. What was Ariel Sharon’s portfolio in 1981-1983?
Answer: Defence
7. When did the Sabra and Shatila Massacres take place?
Answer: 16-18 September 1982
8. Which party did Ariel Sharon found in 2005?
Answer: Kadima
9. When did Ariel Sharon die?
Answer: 11 January 2014
10. Where did Ariel Sharon die?
Answer: Ramat Gan