The minimum number of main steel bars provided in R.C.C________________?
A. Rectangular columns is 4
B. Circular columns is 6
C. Octagonal columns is 8
D. All the above
A. Rectangular columns is 4
B. Circular columns is 6
C. Octagonal columns is 8
D. All the above
Question
The star Spica is in which constellation?
Answer
Virgo
Question
What Frenchman was the king of chefs and chef of Kings?
Answer
August Escoffier
A. the belief that women control the private sphere
B. women’s increasing labor market participation
C. the allocation of men and women to different types of job
D. relations between men and women in the workplace
Question
What is the longest river in Italy?
Answer
Po
1. Where was Jeremiah born?
Answer: Anathoth
2. Who was Jeremiah’s father?
Answer: Hilkiah
3. When did Jeremiah begin his ministry?
Answer: 626 BC
4. Who was the King of Judah when Jeremiah began his ministry?
Answer: Josiah
5. What did Jeremiah say when he was called to be prophet?
Answer: I do not know how to speak for I am only a child.
6. Who was the King of Judah when Jeremiah prophesied God will destroy the Temple of Jerusalem?
Answer: Jehoiakim
7. Where did the Babylonians defeat the Egyptians in 605 BC?
Answer: Carchemish
8. Who took the yoke off Jeremiah’s neck and broke it?
Answer: Hananiah
9. Who was Jeremiah’s scribe?
Answer: Baruch
10. Who took Jeremiah to Egypt?
Answer: Johanan
Question
Bam Yat and Holon are in which country?
Answer
Israel