The Fields Medal is equal to a Nobel prize in what area?
Question
The Fields Medal is equal to a Nobel prize in what area?
Answer
Mathematics
Question
The Fields Medal is equal to a Nobel prize in what area?
Answer
Mathematics
A. well pt system
B. vacuum method
C. deep well system
D. electroosmosis method
Question
1878 Wanamaker’s of Philadelphia first US store to install what?
Answer
Electric Lights
1. When did Ariel Sharon prime minister of Israel?
Answer: 2001-2006
2. When was Ariel Sharon born?
Answer: 26 February 1928
3. Where was Ariel Sharon born?
Answer: Kfar Malal
4. Which pass did Ariel Sharon capture during 1956 and 1967 wars?
Answer: Mitla Pass
5. Where did Ariel Sharon study military theory?
Answer: Staff College
6. What was Ariel Sharon’s portfolio in 1981-1983?
Answer: Defence
7. When did the Sabra and Shatila Massacres take place?
Answer: 16-18 September 1982
8. Which party did Ariel Sharon found in 2005?
Answer: Kadima
9. When did Ariel Sharon die?
Answer: 11 January 2014
10. Where did Ariel Sharon die?
Answer: Ramat Gan
Question
Schubert always slept with what on?
Answer
Spectacles – in case he got idea
Question
Cultured pearls were first grown in which country?
Answer
Japan