Name Merlin’s owl in Disney’s Sword in the Stone?
Question
Name Merlin’s owl in Disney’s Sword in the Stone?
Answer
Archimedes
Question
Name Merlin’s owl in Disney’s Sword in the Stone?
Answer
Archimedes
Question
Where did Indian ink originally come from?
Answer
China
1) When was Warren Gamaliel Harding sworn in as President of USA?
Answer: 4 March 1921
2) When was Warren Gamaliel Harding born?
Answer: 2 November 1865
3) Where was Warren Gamaliel Harding born?
Answer: Corsica, France
4) Which college did Warren Gamaliel Harding attend?
Answer: Ohio Central College
5) Which state had Warren Gamaliel Harding as its Lieutenant Governor?
Answer: Ohio
6) Which of the following Acts was passed to reduce tariffs when Warren Gamaliel Harding was President?
Answer: Underwood Act
7) Which scandal occurred during the Presidency of Warren Gamaliel Harding?
Answer: Teapot Dome
8) Which of the following is false about Warren Gamaliel Harding?
Answer: First President of USA to appear on television
9) When did Warren Gamaliel Harding die?
Answer: 2 August 1923
10) Where did Warren Gamaliel Harding die?
Answer: San Francisco
Question
Frank Oz was the voice of who?
Answer
Miss Piggy in the Muppets
Question
Elizabeth I had anthrophobia what was she afraid of?
Answer
Roses
Question
Which sea is sometimes called the Euxine Sea?
Answer
Black Sea
Question
In California more what are raised than in any other state?
Answer
Turkeys