John Simon Richie became famous as who?
Question
John Simon Richie became famous as who?
Answer
Sid Vicious
Question
John Simon Richie became famous as who?
Answer
Sid Vicious
A. Jhelum (Correct)
B. Gomal
C. Kabul
D. Ravi
Question
And who wrote the song?
Answer
Cat Stephens
Question
If a doctor said you had claudication what have you got?
Answer
A limp or lameness
1) When was Warren Gamaliel Harding sworn in as President of USA?
Answer: 4 March 1921
2) When was Warren Gamaliel Harding born?
Answer: 2 November 1865
3) Where was Warren Gamaliel Harding born?
Answer: Corsica, France
4) Which college did Warren Gamaliel Harding attend?
Answer: Ohio Central College
5) Which state had Warren Gamaliel Harding as its Lieutenant Governor?
Answer: Ohio
6) Which of the following Acts was passed to reduce tariffs when Warren Gamaliel Harding was President?
Answer: Underwood Act
7) Which scandal occurred during the Presidency of Warren Gamaliel Harding?
Answer: Teapot Dome
8) Which of the following is false about Warren Gamaliel Harding?
Answer: First President of USA to appear on television
9) When did Warren Gamaliel Harding die?
Answer: 2 August 1923
10) Where did Warren Gamaliel Harding die?
Answer: San Francisco
Question
Details of what can be found in The Blue Book?
Answer
US Aristocracy
Question
Who was the first Plantagenet monarch of England 1154 to 89?
Answer
Henry II