In Star Trek what is Chekov’s first name?
Question
In Star Trek what is Chekov’s first name?
Answer
Pavel
Question
In Star Trek what is Chekov’s first name?
Answer
Pavel
Question
What is the worlds oldest snack food – 610 AD?
Answer
The Pretzel
Question
Lutitia is what the Romans called where?
Answer
Paris
Question
In 1760 what means of personal transport was invented?
Answer
Roller Skates
1) Who declared the opening of London Olympics 1908?
Answer: Edward VII
2) Which was the opening date of London Olympics 1908?
Answer: 27 April 1908
3) Which city was originally chosen for Olympics 1904?
Answer: Rome
4) Which country got the highest medals in London Olympics 1908?
Answer: UK
5) What was the name of the delegation representing Australia and New Zealand in London Olympics 1908?
Answer: Australasia
6) Who refused to dip his country’s flag during the parade in London Olympics 1908?
Answer: Martin Sheridan
7) Which country’s athletes participated without the national flag in London Olympics 1908?
Answer: Finland
8) How old was Oscar Swahn when he won his first Olympic gold medal?Answer: 60 years
9) How the Olympic Stadium built for London Olympics 1908 came to be known?
Answer: White City
10) Which was the closing date of London Olympics 1908?
Answer: 31 October 1908
Question
In Denver Colorado it is illegal to mistreat who / what?
Answer
Rats
Question
What countries international car registration letters are DZ
Answer
Algeria