In Ghandi who played the General caused massacre Amritsar?
Question
In Ghandi who played the General caused massacre Amritsar?
Answer
Edward Fox General Reginald Dyer
Question
In Ghandi who played the General caused massacre Amritsar?
Answer
Edward Fox General Reginald Dyer
A. the grueling working conditions for women in textile factories
B. the debate on women’s suffrage
C. the need to enlarge and improve educational opportunities for women, resulting in the establishment of the first women’s college in London
D. the question of monarchical succession and if a woman should hold royal power
Question
What can you shag in Georgia but its illegal in Florida?
Answer
A Porcupine
Question
Thaslophobia is the fear of what?
Answer
Sitting Idle – doing nothing
Question
In Texarkana it’s illegal to ride a horse at night without what?
Answer
Tail Lights
1) When was Warren Gamaliel Harding sworn in as President of USA?
Answer: 4 March 1921
2) When was Warren Gamaliel Harding born?
Answer: 2 November 1865
3) Where was Warren Gamaliel Harding born?
Answer: Corsica, France
4) Which college did Warren Gamaliel Harding attend?
Answer: Ohio Central College
5) Which state had Warren Gamaliel Harding as its Lieutenant Governor?
Answer: Ohio
6) Which of the following Acts was passed to reduce tariffs when Warren Gamaliel Harding was President?
Answer: Underwood Act
7) Which scandal occurred during the Presidency of Warren Gamaliel Harding?
Answer: Teapot Dome
8) Which of the following is false about Warren Gamaliel Harding?
Answer: First President of USA to appear on television
9) When did Warren Gamaliel Harding die?
Answer: 2 August 1923
10) Where did Warren Gamaliel Harding die?
Answer: San Francisco
Question
The name of which Indian city means Village of Boiled Beans
Answer
Bangalore