In a state of readiness is the literal meaning of which job title?
Question
In a state of readiness is the literal meaning of which job title?
Answer
Waiter
Question
In a state of readiness is the literal meaning of which job title?
Answer
Waiter
Question
Who was the first woman to win an Academy Award?
Answer
Janet Gaynor 1929
Question
In Greek mythology who rowed the dead across the river Styx?
Answer
Charon
1) Who declared the opening of London Olympics 1908?
Answer: Edward VII
2) Which was the opening date of London Olympics 1908?
Answer: 27 April 1908
3) Which city was originally chosen for Olympics 1904?
Answer: Rome
4) Which country got the highest medals in London Olympics 1908?
Answer: UK
5) What was the name of the delegation representing Australia and New Zealand in London Olympics 1908?
Answer: Australasia
6) Who refused to dip his country’s flag during the parade in London Olympics 1908?
Answer: Martin Sheridan
7) Which country’s athletes participated without the national flag in London Olympics 1908?
Answer: Finland
8) How old was Oscar Swahn when he won his first Olympic gold medal?Answer: 60 years
9) How the Olympic Stadium built for London Olympics 1908 came to be known?
Answer: White City
10) Which was the closing date of London Olympics 1908?
Answer: 31 October 1908
A. 10
B. 8
C. 7 (Correct)
D. 9
Question
Name the first actor to get best actor Oscar for repeating a role?
Answer
Paul Newman – Colour of Money
Question
What US ports name means in Choctaw long haired people?
Answer
Pensacola in Florida