Highest number of songs sung by a single person?
Highest number of songs sung by a single person?
Question
Josef Vissarionovich Dzhugashvili became famous as who?
Answer
Joseph Stalin
1) Who declared the opening of London Olympics 1908?
Answer: Edward VII
2) Which was the opening date of London Olympics 1908?
Answer: 27 April 1908
3) Which city was originally chosen for Olympics 1904?
Answer: Rome
4) Which country got the highest medals in London Olympics 1908?
Answer: UK
5) What was the name of the delegation representing Australia and New Zealand in London Olympics 1908?
Answer: Australasia
6) Who refused to dip his country’s flag during the parade in London Olympics 1908?
Answer: Martin Sheridan
7) Which country’s athletes participated without the national flag in London Olympics 1908?
Answer: Finland
8) How old was Oscar Swahn when he won his first Olympic gold medal?Answer: 60 years
9) How the Olympic Stadium built for London Olympics 1908 came to be known?
Answer: White City
10) Which was the closing date of London Olympics 1908?
Answer: 31 October 1908
Question
Who was the main plotter in the Gunpowder Plot 1605?
Answer
Robert Catesby
A. It supports live loads in both directions
B. The ratio of spans in two directions is less than 2
C. The slab is continuous over two supports
D. The slab is discontinuous at edges
Question
Who wrote The Poseidon Adventure?
Answer
Paul Gallico
Question
Which famous horse race was won Urban sea, Carnegie, Lammtarra
Answer
Prix de l’arc de Triomphe