For what sport is the Camanachd cup contested?
Question
For what sport is the Camanachd cup contested?
Answer
Shinty
Question
For what sport is the Camanachd cup contested?
Answer
Shinty
Question
What countries name translates as lion mountains?
Answer
Sierra Leone
Question
Greek Myth Clotho spun Lachesis measured Atropos cut what?
Answer
Thread of a mans life
1. When did Ariel Sharon prime minister of Israel?
Answer: 2001-2006
2. When was Ariel Sharon born?
Answer: 26 February 1928
3. Where was Ariel Sharon born?
Answer: Kfar Malal
4. Which pass did Ariel Sharon capture during 1956 and 1967 wars?
Answer: Mitla Pass
5. Where did Ariel Sharon study military theory?
Answer: Staff College
6. What was Ariel Sharon’s portfolio in 1981-1983?
Answer: Defence
7. When did the Sabra and Shatila Massacres take place?
Answer: 16-18 September 1982
8. Which party did Ariel Sharon found in 2005?
Answer: Kadima
9. When did Ariel Sharon die?
Answer: 11 January 2014
10. Where did Ariel Sharon die?
Answer: Ramat Gan
Turkish diplomat Volkan Bozkir has been elected president of the 75th session of the United Nations General Assembly. Jun 18, 2020
Question
Who was born in Limbini Nepal?
Answer
Buddha
Question
Fredrick Sanger discovered which medical life saver
Answer
Insulin