Answering Exams

Elizabeth Sanderson Haldane Quiz

Elizabeth Sanderson Haldane Quiz Questions with Answers

1. When was Elizabeth Sanderson Haldane born?
Answer: 27 May 1862

2. Where was Elizabeth Sanderson Haldane born?
Answer: Edinburgh

3. Who influenced Elizabeth Sanderson Haldane to found an organization for slum reconstruction?
Answer: Octavia Hill

4. Which book did Elizabeth Sanderson Haldane translate with Frances Simson?
Answer: Hegel’s History of Philosophy

5. When did Elizabeth Sanderson Haldane become the first woman Justice of the Peace in Scotland?
Answer: 1920

6. When did Elizabeth Sanderson Haldane write The British Nurse in War and Peace?
Answer: 1923

7. Which college had Elizabeth Sanderson Haldane as its governor?
Answer: Birkbeck College

8. Which book is Elizabeth Sanderson Haldane’s autobiography?
Answer: From One Century to Another

9. When did Elizabeth Sanderson Haldane die?
Answer: 24 December 1937

10. Where did Elizabeth Sanderson Haldane die?
Answer: Auchterarder

Comments
Loading...
Share