Collective nouns – A train of what?
Question
Collective nouns – A train of what?
Answer
Camels
Question
Collective nouns – A train of what?
Answer
Camels
Question
What creature in nature is most sensitive to heat?
Answer
Rattlesnake organs between eyes
1) Who declared the opening of London Olympics 1908?
Answer: Edward VII
2) Which was the opening date of London Olympics 1908?
Answer: 27 April 1908
3) Which city was originally chosen for Olympics 1904?
Answer: Rome
4) Which country got the highest medals in London Olympics 1908?
Answer: UK
5) What was the name of the delegation representing Australia and New Zealand in London Olympics 1908?
Answer: Australasia
6) Who refused to dip his country’s flag during the parade in London Olympics 1908?
Answer: Martin Sheridan
7) Which country’s athletes participated without the national flag in London Olympics 1908?
Answer: Finland
8) How old was Oscar Swahn when he won his first Olympic gold medal?Answer: 60 years
9) How the Olympic Stadium built for London Olympics 1908 came to be known?
Answer: White City
10) Which was the closing date of London Olympics 1908?
Answer: 31 October 1908
Question
What country launched its first space rocket January 1961
Answer
Italy
Question
The liquor Curacao is flavoured with what?
Answer
Orange
Question
Where was Keanu Reeves born?
Answer
Beirut – Lebanon
Question
Most people associate the colour green with which flavour?
Answer
Mint