Before 1687 clocks never had what?
Question
Before 1687 clocks never had what?
Answer
Minute hands
Question
Before 1687 clocks never had what?
Answer
Minute hands
Question
Humans lose 27 what a day?
Answer
Moulted Pubic Hairs
A. Simple cash book
B. Two column cash book
C. Three column cash book
D. Petty cash book
1) When was Warren Gamaliel Harding sworn in as President of USA?
Answer: 4 March 1921
2) When was Warren Gamaliel Harding born?
Answer: 2 November 1865
3) Where was Warren Gamaliel Harding born?
Answer: Corsica, France
4) Which college did Warren Gamaliel Harding attend?
Answer: Ohio Central College
5) Which state had Warren Gamaliel Harding as its Lieutenant Governor?
Answer: Ohio
6) Which of the following Acts was passed to reduce tariffs when Warren Gamaliel Harding was President?
Answer: Underwood Act
7) Which scandal occurred during the Presidency of Warren Gamaliel Harding?
Answer: Teapot Dome
8) Which of the following is false about Warren Gamaliel Harding?
Answer: First President of USA to appear on television
9) When did Warren Gamaliel Harding die?
Answer: 2 August 1923
10) Where did Warren Gamaliel Harding die?
Answer: San Francisco
Question
FINA is the governing body of what amateur sport?
Answer
Swimming
Question
Which 1977 film won seven Oscars but none for acting?
Answer
Star Wars
Question
In which city is the worlds busiest MacDonald’s?
Answer
Moscow