Answering Exams

Ariel Sharon Quiz

Ariel Sharon Quiz Questions with Answers

1. When did Ariel Sharon prime minister of Israel?
Answer: 2001-2006

2. When was Ariel Sharon born?
Answer: 26 February 1928

3. Where was Ariel Sharon born?
Answer: Kfar Malal

4. Which pass did Ariel Sharon capture during 1956 and 1967 wars?
Answer: Mitla Pass

5. Where did Ariel Sharon study military theory?
Answer: Staff College

6. What was Ariel Sharon’s portfolio in 1981-1983?
Answer: Defence

7. When did the Sabra and Shatila Massacres take place?
Answer: 16-18 September 1982

8. Which party did Ariel Sharon found in 2005?
Answer: Kadima

9. When did Ariel Sharon die?
Answer: 11 January 2014

10. Where did Ariel Sharon die?
Answer: Ramat Gan

Comments
Loading...
Share