What is the English name for the constellation Hydra?
Question
What is the English name for the constellation Hydra?
Answer
Water Snake
Question
What is the English name for the constellation Hydra?
Answer
Water Snake
		A. levelling
B. measurement of horizontal distances in plane areas
C. measurement of horizontal distances in undulated areas
D. measurement of angles
		A. about 0.1 N/mm2
B. zero
C. 0.3 N/mm2 to 0.7 N/mm2
D. about 1.0 N/mm2
Question
Where is your Puricle?
Answer
Space thumb extended forefinger
1. Where was Jeremiah born?
Answer: Anathoth
2. Who was Jeremiah’s father?
Answer: Hilkiah
3. When did Jeremiah begin his ministry?
Answer: 626 BC
4. Who was the King of Judah when Jeremiah began his ministry?
Answer: Josiah
5. What did Jeremiah say when he was called to be prophet?
Answer: I do not know how to speak for I am only a child.
6. Who was the King of Judah when Jeremiah prophesied God will destroy the Temple of Jerusalem?
Answer: Jehoiakim
7. Where did the Babylonians defeat the Egyptians in 605 BC?
Answer: Carchemish
8. Who took the yoke off Jeremiah’s neck and broke it?
Answer: Hananiah
9. Who was Jeremiah’s scribe?
Answer: Baruch
10. Who took Jeremiah to Egypt?
Answer: Johanan
Question
Which classical composer wrote Hark the Herald Angels Sing?
Answer
Felix Mendelssohn
Turkish diplomat Volkan Bozkir has been elected president of the 75th session of the United Nations General Assembly. Jun 18, 2020