What’s name translates from Chinese as white vegetable?
Question
What’s name translates from Chinese as white vegetable?
Answer
Bok choy
Question
What’s name translates from Chinese as white vegetable?
Answer
Bok choy
Question
What was the name of the skunk in Bambi?
Answer
Flower
A. At the time of opening new books of account
B. At the time of closing the accounts
C. During the course of accounting period any time
D. After certification of accounts
Question
What US city hosted the final of the 1994 football world cup?
Answer
Pasadena
Question
Both sexes get them but men more often – get what?
Answer
Hiccups
Question
In literature who lived at 7 Savile Row?
Answer
Phileas Fogg
1) When was Warren Gamaliel Harding sworn in as President of USA?
Answer: 4 March 1921
2) When was Warren Gamaliel Harding born?
Answer: 2 November 1865
3) Where was Warren Gamaliel Harding born?
Answer: Corsica, France
4) Which college did Warren Gamaliel Harding attend?
Answer: Ohio Central College
5) Which state had Warren Gamaliel Harding as its Lieutenant Governor?
Answer: Ohio
6) Which of the following Acts was passed to reduce tariffs when Warren Gamaliel Harding was President?
Answer: Underwood Act
7) Which scandal occurred during the Presidency of Warren Gamaliel Harding?
Answer: Teapot Dome
8) Which of the following is false about Warren Gamaliel Harding?
Answer: First President of USA to appear on television
9) When did Warren Gamaliel Harding die?
Answer: 2 August 1923
10) Where did Warren Gamaliel Harding die?
Answer: San Francisco