Jumping Badger was the original name of which Indian leader?
Question
Jumping Badger was the original name of which Indian leader?
Answer
Chief Sitting Bull
Question
Jumping Badger was the original name of which Indian leader?
Answer
Chief Sitting Bull
Question
N is the civil aircraft marking for which country?
Answer
USA
		A. Crane hours
B. Crane value
C. Truck Mileage
D. Truck value
Question
The three toed sloth only does it every 10 days – what?
Answer
Defecate – or crap
 
			1. When was Michael Faraday born?
Answer: 22 September 1791
2. Where was Michael Faraday born?
Answer: Newington
3. Who offered Michael Faraday the job of laboratory assistant?
Answer: Humphry Davy
4. When did Michael Faraday produce the first known compounds of carbon and chlorine?
Answer: 1820
5. What did Michael Faraday discover in 1825?
Answer: Benzene
6. When did Michael Faraday discover electromagnetic induction?
Answer: 1831
7. When was Michael Faraday Fullerian Professor of Chemistry at the Royal Institution of Great Britain?
Answer: 1833-1867
8. What did Michael Faraday discover in 1845?
Answer: Diamagnetism
9. When did Michael Faraday die?
Answer: 25 August 1867
10. Where did Michael Faraday die?
Answer: Hampton Court
Question
What plant does the Colorado beetle attack?
Answer
Potato
Question
Rich Duncan Robert Whittle Thomas Suchanek champs sport?
Answer
Hang Gliding