Who was Mussolini’s favourite cartoon character?
Question
Who was Mussolini’s favourite cartoon character?
Answer
Donald Duck
Question
Who was Mussolini’s favourite cartoon character?
Answer
Donald Duck
Question
Who wrote Beau Geste?
Answer
P C Wren
Question
Rim Butte sounds like something sexual – in which US state?
Answer
Alaska
 
			1. When was Elizabeth Sanderson Haldane born?
Answer: 27 May 1862
2. Where was Elizabeth Sanderson Haldane born?
Answer: Edinburgh
3. Who influenced Elizabeth Sanderson Haldane to found an organization for slum reconstruction?
Answer: Octavia Hill
4. Which book did Elizabeth Sanderson Haldane translate with Frances Simson?
Answer: Hegel’s History of Philosophy
5. When did Elizabeth Sanderson Haldane become the first woman Justice of the Peace in Scotland?
Answer: 1920
6. When did Elizabeth Sanderson Haldane write The British Nurse in War and Peace?
Answer: 1923
7. Which college had Elizabeth Sanderson Haldane as its governor?
Answer: Birkbeck College
8. Which book is Elizabeth Sanderson Haldane’s autobiography?
Answer: From One Century to Another
9. When did Elizabeth Sanderson Haldane die?
Answer: 24 December 1937
10. Where did Elizabeth Sanderson Haldane die?
Answer: Auchterarder
Question
In the proverb Heaven  protects children sailors and who?
Answer
Drunken men
		A. 5 cm
B. 10 cm
C. 15 cm
D. 20 cm
Question
Greek Roman Apollo Babylonian Marduk Indian Vishnu gods ??
Answer
Healing