In a survey US ERs what is the most commonly broken bone?
Question
In a survey US ERs what is the most commonly broken bone?
Answer
Clavicle or Collar Bone
Question
In a survey US ERs what is the most commonly broken bone?
Answer
Clavicle or Collar Bone
Question
What was the first USA TV series screened in the USSR?
Answer
Fraggle Rock
Question
What is the longest river in Australia?
Answer
Murray-Darling
Question
In New York it is illegal to shoot what from a moving trolley car?
Answer
Rabbits
A. Price earnings ratio
B. Earning price ratio
C. Pricing ratio
D. Earning ratio
Question
Which creature appears on the Samoan flag?
Answer
Eagle
1. Where was Jeremiah born?
Answer: Anathoth
2. Who was Jeremiah’s father?
Answer: Hilkiah
3. When did Jeremiah begin his ministry?
Answer: 626 BC
4. Who was the King of Judah when Jeremiah began his ministry?
Answer: Josiah
5. What did Jeremiah say when he was called to be prophet?
Answer: I do not know how to speak for I am only a child.
6. Who was the King of Judah when Jeremiah prophesied God will destroy the Temple of Jerusalem?
Answer: Jehoiakim
7. Where did the Babylonians defeat the Egyptians in 605 BC?
Answer: Carchemish
8. Who took the yoke off Jeremiah’s neck and broke it?
Answer: Hananiah
9. Who was Jeremiah’s scribe?
Answer: Baruch
10. Who took Jeremiah to Egypt?
Answer: Johanan