Name Steve McQueen’s Karate teacher – later an actor?
Question
Name Steve McQueen’s Karate teacher – later an actor?
Answer
Chuck Norris
Question
Name Steve McQueen’s Karate teacher – later an actor?
Answer
Chuck Norris
A. External liabilities
B. Fixed liabilities
C. Current liabilities (correct)
D. Liquid Liabilities
Question
What pet did Florence Nightingale carry with her
Answer
An Owl (in her pocket)
1. When was Michael Faraday born?
Answer: 22 September 1791
2. Where was Michael Faraday born?
Answer: Newington
3. Who offered Michael Faraday the job of laboratory assistant?
Answer: Humphry Davy
4. When did Michael Faraday produce the first known compounds of carbon and chlorine?
Answer: 1820
5. What did Michael Faraday discover in 1825?
Answer: Benzene
6. When did Michael Faraday discover electromagnetic induction?
Answer: 1831
7. When was Michael Faraday Fullerian Professor of Chemistry at the Royal Institution of Great Britain?
Answer: 1833-1867
8. What did Michael Faraday discover in 1845?
Answer: Diamagnetism
9. When did Michael Faraday die?
Answer: 25 August 1867
10. Where did Michael Faraday die?
Answer: Hampton Court
Question
In some areas of Paris what is provided for dogs?
Answer
Private flush toilets
Question
What animal has the best hearing?
Answer
Bats
Question
After the Bible what book did Americans rate as their favourite?
Answer
Sears Roebuck Catalogue