What are fallows, lutinos and opalines
Question
What are fallows, lutinos and opalines
Answer
Budgerigars
Question
What are fallows, lutinos and opalines
Answer
Budgerigars
1) When was Warren Gamaliel Harding sworn in as President of USA?
Answer: 4 March 1921
2) When was Warren Gamaliel Harding born?
Answer: 2 November 1865
3) Where was Warren Gamaliel Harding born?
Answer: Corsica, France
4) Which college did Warren Gamaliel Harding attend?
Answer: Ohio Central College
5) Which state had Warren Gamaliel Harding as its Lieutenant Governor?
Answer: Ohio
6) Which of the following Acts was passed to reduce tariffs when Warren Gamaliel Harding was President?
Answer: Underwood Act
7) Which scandal occurred during the Presidency of Warren Gamaliel Harding?
Answer: Teapot Dome
8) Which of the following is false about Warren Gamaliel Harding?
Answer: First President of USA to appear on television
9) When did Warren Gamaliel Harding die?
Answer: 2 August 1923
10) Where did Warren Gamaliel Harding die?
Answer: San Francisco
Question
What was the most commonly occurring name on the internet?
Answer
Bill Clinton
Question
In the Chinese calendar what year follows Monkey
Answer
Chicken
Question
An anti-tussed is used to treat what?
Answer
Coughs
Question
What song is about a sheep stealing suicide?
Answer
Waltzing Matilda
Question
Stewart Goddard changed his name to become what pop hit?
Answer
Adam Ant