In Yiddish what is your Pupik?
Question
In Yiddish what is your Pupik?
Answer
Belly Button
Question
In Yiddish what is your Pupik?
Answer
Belly Button
Question
In the Bible what in Hebrew means Place of a Skull?
Answer
Golgotha
A. Volume, mass and number of moles
B. Free energy, entropy and enthalpy
C. Both A. and B (Correct)
D. None of these
Question
In Britain what are Sing Tao and Weng Wei Po?
Answer
Chinese Newspapers
Question
What did sailors often have tattooed on backs to stop flogging?
Answer
A Cross
Question
Wilma Rudolf first black US woman to win Olympic gold where?
Answer
Rome in 1960 (3)
1. Where was Jeremiah born?
Answer: Anathoth
2. Who was Jeremiah’s father?
Answer: Hilkiah
3. When did Jeremiah begin his ministry?
Answer: 626 BC
4. Who was the King of Judah when Jeremiah began his ministry?
Answer: Josiah
5. What did Jeremiah say when he was called to be prophet?
Answer: I do not know how to speak for I am only a child.
6. Who was the King of Judah when Jeremiah prophesied God will destroy the Temple of Jerusalem?
Answer: Jehoiakim
7. Where did the Babylonians defeat the Egyptians in 605 BC?
Answer: Carchemish
8. Who took the yoke off Jeremiah’s neck and broke it?
Answer: Hananiah
9. Who was Jeremiah’s scribe?
Answer: Baruch
10. Who took Jeremiah to Egypt?
Answer: Johanan