What kind of material is guipure?
Question
What kind of material is guipure?
Answer
Lace
Question
What kind of material is guipure?
Answer
Lace
Question
Name Popeye’s hungry friend?
Answer
J Wellington Wimpy
Question
Brian Gamlin of Bury is credited with what sporting invention?
Answer
Numbers on Dartboard
1. When was Michael Faraday born?
Answer: 22 September 1791
2. Where was Michael Faraday born?
Answer: Newington
3. Who offered Michael Faraday the job of laboratory assistant?
Answer: Humphry Davy
4. When did Michael Faraday produce the first known compounds of carbon and chlorine?
Answer: 1820
5. What did Michael Faraday discover in 1825?
Answer: Benzene
6. When did Michael Faraday discover electromagnetic induction?
Answer: 1831
7. When was Michael Faraday Fullerian Professor of Chemistry at the Royal Institution of Great Britain?
Answer: 1833-1867
8. What did Michael Faraday discover in 1845?
Answer: Diamagnetism
9. When did Michael Faraday die?
Answer: 25 August 1867
10. Where did Michael Faraday die?
Answer: Hampton Court
Question
In which city is the worlds oldest tennis court from 1496
Answer
Paris
Question
Kellogg’s Corn Flakes were invented to do what?
Answer
Reduce Masturbation
Question
Rene Laennac invented which aid for doctors in 1810?
Answer
Stethoscope