Where would you find an ideo locator?
Question
Where would you find an ideo locator?
Answer
Map – You are here arrow
Question
Where would you find an ideo locator?
Answer
Map – You are here arrow
Question
What links Scorpion Seawolf and Thresher?
Answer
Lost US nuclear reactors at sea
Question
In what sport is The Lugano Trophy awarded every 2 years?
Answer
Men’s National Team Walking
Question
In WW2 what was unique about the US 222 Infantry battalion?
Answer
All Japanese or Hawaiian immigrants
Question
In Eureka Nevada its illegal for moustached men to do what?
Answer
Kiss Women
1. Where was Jeremiah born?
Answer: Anathoth
2. Who was Jeremiah’s father?
Answer: Hilkiah
3. When did Jeremiah begin his ministry?
Answer: 626 BC
4. Who was the King of Judah when Jeremiah began his ministry?
Answer: Josiah
5. What did Jeremiah say when he was called to be prophet?
Answer: I do not know how to speak for I am only a child.
6. Who was the King of Judah when Jeremiah prophesied God will destroy the Temple of Jerusalem?
Answer: Jehoiakim
7. Where did the Babylonians defeat the Egyptians in 605 BC?
Answer: Carchemish
8. Who took the yoke off Jeremiah’s neck and broke it?
Answer: Hananiah
9. Who was Jeremiah’s scribe?
Answer: Baruch
10. Who took Jeremiah to Egypt?
Answer: Johanan
Question
What was Michelangelo’s only signed sculpture?
Answer
The Pieta