What is the only bird that can smell
Question
What is the only bird that can smell
Answer
Emus
Question
What is the only bird that can smell
Answer
Emus
 
			1) When was Warren Gamaliel Harding sworn in as President of USA?
Answer: 4 March 1921
2) When was Warren Gamaliel Harding born?
Answer: 2 November 1865
3) Where was Warren Gamaliel Harding born?
Answer: Corsica, France
4) Which college did Warren Gamaliel Harding attend?
Answer: Ohio Central College
5) Which state had Warren Gamaliel Harding as its Lieutenant Governor?
Answer: Ohio
6) Which of the following Acts was passed to reduce tariffs when Warren Gamaliel Harding was President?
Answer: Underwood Act
7) Which scandal occurred during the Presidency of Warren Gamaliel Harding?
Answer: Teapot Dome
8) Which of the following is false about Warren Gamaliel Harding?
Answer: First President of USA to appear on television
9) When did Warren Gamaliel Harding die?
Answer: 2 August 1923
10) Where did Warren Gamaliel Harding die?
Answer: San Francisco
		A. the heroic couplet
B. blank verse
C. free verse
D. the ode
		A. Gay’s Beggar’s Opera
B. Butler’s Hudibras
C. Fielding’s Jonathan Wild
D. Dryden’s Absalom and Achitophel
Question
Who is the Roman Goddess of sorcery hounds and crossroads?
Answer
Trivia
Question
What are the devils bones?
Answer
Dice
Question
The game pailemalle played on grass evolved into what?
Answer
Billiards