Roosevelt won the 1932 election – who lost it?
Question
Roosevelt won the 1932 election – who lost it?
Answer
Herbert Hoover
Question
Roosevelt won the 1932 election – who lost it?
Answer
Herbert Hoover
Question
What mountain – Greeks believe was the home of the Muses?
Answer
Helicon
1. Where was Jeremiah born?
Answer: Anathoth
2. Who was Jeremiah’s father?
Answer: Hilkiah
3. When did Jeremiah begin his ministry?
Answer: 626 BC
4. Who was the King of Judah when Jeremiah began his ministry?
Answer: Josiah
5. What did Jeremiah say when he was called to be prophet?
Answer: I do not know how to speak for I am only a child.
6. Who was the King of Judah when Jeremiah prophesied God will destroy the Temple of Jerusalem?
Answer: Jehoiakim
7. Where did the Babylonians defeat the Egyptians in 605 BC?
Answer: Carchemish
8. Who took the yoke off Jeremiah’s neck and broke it?
Answer: Hananiah
9. Who was Jeremiah’s scribe?
Answer: Baruch
10. Who took Jeremiah to Egypt?
Answer: Johanan
Question
Danakill tribe Ethiopia – mans grave 1 stone for each what he did?
Answer
Man Killed
عاص بن وائل.❶
ابو جہل.❷
امیہ بن خلف.❸
ولید بن مغیرہ.❹

Question
Who wrote Private Lives – 1930 – Blyth Spirit 1941 (both names)
Answer
Noel Coward