Answering Exams

1908 London Olympic Games Quiz – Summer Olympics

London Olympics 1908 Quiz Questions with Answers

1) Who declared the opening of London Olympics 1908?
Answer: Edward VII

2) Which was the opening date of London Olympics 1908?
Answer: 27 April 1908

3) Which city was originally chosen for Olympics 1904?
Answer: Rome

4) Which country got the highest medals in London Olympics 1908?
Answer: UK

5) What was the name of the delegation representing Australia and New Zealand in London Olympics 1908?
Answer: Australasia

6) Who refused to dip his country’s flag during the parade in London Olympics 1908?
Answer: Martin Sheridan

7) Which country’s athletes participated without the national flag in London Olympics 1908?
Answer: Finland

8) How old was Oscar Swahn when he won his first Olympic gold medal?Answer: 60 years

9) How the Olympic Stadium built for London Olympics 1908 came to be known?
Answer: White City

10) Which was the closing date of London Olympics 1908?
Answer: 31 October 1908

Comments
Loading...
Share