1- When was Kuldip Nayar born?
6 January 1926
8 April 1924
14 August 1923
5 December 1922
Correct Answer: 14 August 1923
2- Where was Kuldip Nayar born?
Ambala
Bharatpur
Karachi
Sialkot
Correct Answer: Sialkot
3- Where did Kuldip Nayar study journalism?
Forman Christian College
Medill School
St. Xavier Institute of Communications
Delhi School of Journalism
Correct Answer: Medill School
4- When was Kuldip Nayar Press Officer of Press Information Bureau?
1954-1964
1948-1949
1949-1951
1951-1954
Correct Answer: 1954-1964
5- When was Kuldip Nayar Editor of The Statesman?
1975-1981
1967-1975
1981-1989
1991-1995
Correct Answer: 1967-1975
6- When was The Judgement published?
1977
1975
1967
1960
Correct Answer: 1977
7- Where did Kuldip Nayar represent India as High Commissioner?
Australia
New Zealand
UK
Zimbabwe
Correct Answer: UK
8- Which book has Kuldip Nayar’s articles on relations between India and Pakistan?
Beyond the Lines
Wall at Wagah
Without Fear
India after Nehru
Correct Answer: Wall at Wagah
9- When did Kuldip Nayar die?
15 March 2009
12 June 2012
23 August 2018
6 November 2015
Correct Answer: 23 August 2018
10- Where did Kuldip Nayar die?
Ludhiana
Bhopal
Raipur
Delhi
Correct Answer: Delhi